Русия замества IKEA с беларуската компания Swed House

1
Засега реакциите на първите посетители са по-скоро смесени
Засега реакциите на първите посетители са по-скоро смесени

Засега реакциите на първите посетители са по-скоро смесени

Белоруската мебелна компания Swed House, която продава артикули, замислени да приличат на тези, произведени от шведския гигант IKEA, откри първия си магазин в Москва в събота, а първоначалната реакция на потребителите беше смесена, предава Ройтерс, цитирана от „Инвестор“.

IKEA спря всички операции по продажба на дребно и производство в Русия скоро след като Москва започна „специалната си военна операция" срещу Украйна, заедно с десетки други западни компании.

Ние не сме IKEA - стремим се да бъдем като IKEA, имаме свои собствени марки, свои собствени стоки. Да, имаме и артикули на IKEA ", заяви генералният директор на Swed House Мамедали Касимов.

"Продаваме ги - 15-20% от асортимента ни са оригинални продукти на IKEA. Никой не ни е забранил да го правим... нашите собствени стоки Swed House също се търсят много", каза той, визирайки новия едноименен магазин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари