Русия: Заменете почивката си в България с други дестинации

2
При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.
При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм. Снимка: Getty images

Ростуризъм препоръча България да бъде заменена с други направления

Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции да разгледат възможността за замяна на България с други направления, се казва в изявление на ведомството, цитирано от ТАСС, предаде NOVA

Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство за руски авиопревозвачи и ответното затваряне на руското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали почивка в България, могат да се обърнат към агенцията за замяната им или за промяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България трябва да се обърнат към нашата страна за уреждане на въпросите, свързани с връщането си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 2 и 3
    https://www.segabg.com/hot/category-economy/turisti-veche-anulirat-rezervacii-bulgariya
  • 3
    3
    Хаха
    Производителите на долнопробен алкохол менте са в шок. Не ни трябват вашите скапани мизерници да си ходят в крим на море. И без това визи няма да им дадем.
  • 3
    2
    любопитен
    Идеално, заменете почивките с пътуване до Виетнам, Северна Корея, Никарагуа, Венецуела. Докато имате такъв президент не ни трябвате. А и ние ще отложим посещението в Петербург и Москва за по-добри времена. Когато обикновените, руски хора, с големите сърца и чистите души се освободят от своя президент и неговите мекерета като Медведката, Лавров и други потомни. Или тази тетка от посолството им в София. Агофонова - вярно е че руснаците не обичат война, ама президента им обича войните, доказа го. Строи се в редицата с други такива лидери като Наполеон, Хитлер, Сталин, Пол Пот
  • 4
    1
    Iiii-haa
    Явно ще дойдат по друг начин...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари