Русия забрани на роднини на Джо Байдън да посещават страната

3
Русия забрани на 200 американски граждани да влизат на нейна територия
Русия забрани на 200 американски граждани да влизат на нейна територия Снимка: БГНЕС

Русия забрани на 200 американски граждани да влизат на нейна територия

Русия забрани на 200 американски граждани, включително роднини на президента на САЩ Джо Байдън, да влизат на нейна територия, заяви днес руското външно министерство, цитирано от ТАСС и Ройтерс, предаде БТА.

Според ведомството мярката е предприета на реципрочна основа, след като САЩ са наложили санкции срещу определени физически лица.

Сред лицата, за които е въведена забрана да влизат в Русия, са двама братя и сестра на Байдън – Джеймс Брайън Байдън, Франсис Уилям Байдън и Валъри Байдън Оуенс, а също говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер, Пол Пелоси – съпругът на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси, началникът на Европейското командване на армията на САЩ и главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа генерал Кристофър Каволи, американската министърка на вътрешните работи Дебра Холанд и четирима заместник-министри на отбраната на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари