Русия строи Лас Вегас на Изтока

0
Стотици млади руснаци в момента се обучават като крупиета, търговци, мениджъри и администратори
Стотици млади руснаци в момента се обучават като крупиета, търговци, мениджъри и администратори

Източната граница на Русия е изключително слабо населена, но един град се надява да се превърне в новия Лас Вегас на Изтока и да привлича играчи и комарджии от цяла Азия, съобщи BBC.

Най-добрите рулетки, проектирани с прецизна точност ще намерят мястсто освен в Монте Карло, Мейфеър, Лас Вегас, но и в Владивосток.

Пристанището на руското тихоокеанско крайбрежие планира да се превърне в новата азиатска дестинация за развлечения. Градът се надява да привлече едни от най-големите хазартни магнати и да стане новият център за търсачи на силни усещания от Азия. Над 120 милиона луди по китайски, японски и корейски комарджии на два часа от това място.

Във Владивосток ще има воден парк, голф игрище, минерални извори и театри. И всичко това в гориста местност, където температурите падат до минус 20 градуса през зимата.

Стотици млади руснаци в момента се обучават като крупиета, търговци, мениджъри и администратори. Тази зона за забавление, както и множество данъчни и инвестиционни стимули, трябва да се превърне от забравения ъгъл на Руската империя в руския далечен изток, превръщайки се в опора за "завъртането" на Путин към Азия. Целта е да се намерят нови източници на капитал и търговия.

Строителният предприемач Алекс Риабов няма никакво съмнение, че в рамките на едно поколение Владивосток ще бъде азиатски център - съперник на Сингапур или Шанхай

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари