Русия: Ще продължим да използваме хиперзвукови ракети срещу военна инфраструктура в Украйна

0
Руските въоръжени сили използвала два пъти ракети "Кинжал" в последните дни
Руските въоръжени сили използвала два пъти ракети "Кинжал" в последните дни

Руските въоръжени сили използвала два пъти ракети "Кинжал" в последните дни

Руските въоръжени сили съобщиха, че ще продължат да нанасят удари с новите си хиперзвукови ракети при военните действия в Украйна, предаде ДПА.

"Атаките с тези ракетни системи "въздух-земя" срещу украинска военна инфраструктура при специалната военна операция ще продължат", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Няколко западни политици изразиха напоследък безпокойство от употребата на тези ракети, за които се твърди, че могат да преодолеят системите за противовъздушна отбрана, тъй като се движат изключително бързо.

Русия съобщи, че е използвала два пъти ракети "Кинжал" в Украйна в последните дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари