Русия обяви, че напълно контролира град Авдеевка в Украйна

3
Путин нарече превземането на града "важна победа"
Путин нарече превземането на града "важна победа" Видео: NOVA

Путин нарече превземането на града "важна победа"

Русия обяви, че напълно контролира град Авдеевка в Украйна. Президентът Путин нарече превземането на града "важна победа", предаде NOVA.

Това е най-значителното настъпление на руснаците от 9 месеца насам. Градът беше на фронтовата линия повече от 10 години и украинската армия беше изградила там мащабни отбранителни съоръжения.

Украйна обяви вчера, че се изтегля от Авдеевка заради критичен недостиг на боеприпаси. Американската военна помощ спря преди месеци и инициативата по 1000-километровия фронт премина в ръцете на руснаците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари