Русия напуска Съвета на Европа

1
Това става ясно от изявление на руското МВнР
Това става ясно от изявление на руското МВнР Снимка: iStock

Това става ясно от изявление на руското МВнР

Русия вече няма да участва в Съвета на Европа, съобщава РИА Новости.

Агенцията цитира изявление на руското външно министерство, според което „Москва няма да участва в превръщането на Съвета на Европа в платформа за западен нарцисизъм”.

Неприятелски настроените държави, злоупотребявайки с мнозинството си в Комитета на министрите на Съвета на Европа (КМСЕ), продължават политиката си на унищожаване на организацията и на цялото хуманитарно правно пространство в тази част на света”, заявиха от външното министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    До 5, 6
    От коментара ти става ясно, че не правиш разлика между излагане на фактология и сочене на правилна гледна точка. Аз правя само първото, гледната точка си я формира всеки сам.
  • 0
    7
    ??!!
    здравейте, диванни експерти! значи викате все някой ни е виновен?!? ако не е сушата, ще е кишата! ама ние никога!
  • -1
    6
    русенец
    Поправям се! Исках да напиша д-р Теменужка Матева!:)
  • 2
    5
    до 4
    Така е, другарю! Комунисти останахТЕ, тези, на които в главите им пълниха "знания" в АОНСУ. Ей на, ти си се вманиачил в това, да сочиш правилния път и правилната гледна точка. За Исус ли се смяташ или за Ленин? А д-р Мартева как гледа на това?:)
  • 2
    4
    До 3
    До колкото виждам по-голям трол от теб няма. Явно и на теб като на Корнелия демокрацията ти е взела много. Щото ако беше се замислил причината за да не сме цъфнали и вързали си е в самите нас и нашия балкански ганьовски манталитет. Още при комунизма Чехия, Унгария и Полша бяха преди нас. След това хората там не си окрадоха държавите като нас и овреме забраниха на комунистите да припарват до властта. Само дето ние тук с червените куфарчета направихме верните другари на партията и ДС първи капиталисти. И понеже те дълбоко в себе си си останаха комунисти, затова и такъв капитализъм построихме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари