Русия нанесе въздушни удари в Сирия

0
Убити си най-малко осем бойци, сражаващи се срещу режима на сирийския президент Башар Асад
Убити си най-малко осем бойци, сражаващи се срещу режима на сирийския президент Башар Асад Снимка: Министерство на отбраната на Русия / архив

Убити си най-малко осем бойци, сражаващи се срещу режима на сирийския президент Башар Асад

Най-малко осем бойци, сражаващи се срещу режима на сирийския президент Башар Асад, бяха убити тази нощ при руски въздушни удари по северозападния град Идлиб, който е последният голям бастион на бунтовниците в Сирия, предаде Франс прес, като се позова на Сирийския център за наблюдение на човешките права.

Според неправителствената организация "руски бойни самолети са нанесли удари в западните покрайнини на град Идлиб, като целта им е била военна база на "Хаят Тахрир аш Шам".

Елиминирани са "най-малко осем бойци" от джихадистката групировка, заяви Рами Абдел Рахман, ръководителят на Сирийския център за наблюдение на човешките права, който е базиран в Обединеното кралство и разполага с широка мрежа от информатори в Сирия.

Има и ранени, чийто брой не е уточнен.

Според кореспондент на агенция Франс прес в Идлиб ударите са били нанесени в селскостопански район в провинция Идлиб, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -26
    6
    До петия
    То на Путлер нищо не му става. Даже и ракетите до Луната. Да не говорим за тридневната спецоперация, или крайцера Москва. Щом се стигна да купуват дронове от Иран, тази високотехнологична държава и да просят оръжия от Северна Корея, смяай докъде са стигнали ватенките
  • 2
    5
    До 3
    Не знаех бе усраински джендър… да не си го видял доксто путин се е прсзнил в майка ти а боклук?!!!???
  • -6
    4
    До третия
    Градски, вярно бе. Като се разрових в интернет видях, че е истина. Ама явно на нашите русофили никак не им харесва новината. Но нека четат и прочетат "Украйна успя за пръв път да унищожи напълно руски стратегически ядрен бомбардировач. В интернет се появиха снимки на изгорял руски бомбардировач Ту-22М3 на военното летище Солци в Новгородска област, което украинската армия атакува на 19 август. Операцията се оказва повече от успешна, тъй като снимки на очевидци потвърждават пълното унищожаване на бомбардировача. Руски източници съобщават, че са били ударени общо два руски самолета. Единият е с по-малки щети, другият е изгорял напълно." Така е, мурзилките тепърва ще ядат бой.
  • -9
    3
    Русенец
    Браво на Украйна. Край Новгород изгоря руски ядрен бомбардировач. Крахът на Путлер е близък. Наред са нашите утрепки путлеристи
  • 4
    2
    Луди, луди жаби ...
    Когато прочетем "Русия нанесе въздушни удари в ..." България, тогава ще разберем истината за войната.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари