Русенци взеха първи места на детско-юношеските "Оскари" в Чикаго

2
Голяма гордост са за родния ми град, сподели Искрен Веселинов в мрежата
Голяма гордост са за родния ми град, сподели Искрен Веселинов в мрежата Снимка: Facebook / Искрен Веселинов

Голяма гордост са за родния ми град, сподели Искрен Веселинов в мрежата

Нощта на детско-юношеските "Оскари" в Чикаго ярко отличи театрална трупа “Артистисимо”. Русенчетата взеха и двете първи места по възрастови групи, Теодора Даскалова получи приза за най-добра актриса, а Иглика Пеева за съвременна драматургия.

Новината съобщи общинският съветник Искрен Веселинов. С пост в социалната мрежа той поздрави участниците, които са показали талант, култура и български дух:

"Отличия получиха и Боян Станков и Теодор Минков. Голяма гордост са за родния ми град! Но всички участвали бяха победители, защото укрепиха българския дух в Чикаго и показаха как младите могат да създават култура. Поздравления за тях и най-вече за организаторите", пише още Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари