Русенци сигнализират за маслено петно в река Дунав

1

Емилия Иванова публикува във фейсбук групата "Русе" снимки от кея на голямо маслено петно в реката

"Маслено петно във водите на Дунава. Под Топлата вода, където се събират рибари. Изглежда ,като да е излязло от тръбата, която се вижда на снимките и обратното течение, близо до брега го движи в западна посока. Публикацията ми е от събота, но преди малко ми отхвърлиха поста от групата Сигнали към община Русе."

В коментари русенци допълват, че петното не започва от посоченото на снимките място, а "е от по-отгоре - има го още от бараките на кея, покрай митницата, и в канала на лимана."

Мариана Русева призовава: "Елате да видите какви са водите покрай Мартен и Сандрово. От промишлената зона такива мизерии текат от години, всички знаят, но явно има недосегаеми."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    GHETTO
    НА ГЪЛЪБ ГЕШЕВ МУ ПУКА В ЧЕКМЕЖЕТО ЗА ВАС !
  • 8
    6
    Айде, Цонке
    размърдай се! Не може само на рушвети от бизнеса! Трябва и някой замърсител да хванем. Или пак се откупиха?! Събираме за изборите
  • 5
    5
    Гъливер
    Ънътолииии Ади веее...нали от РИОСВ директор сега си още пооо..действааай, ама не действаааш....ала бала е всичко!
  • 8
    4
    К’ъв Пенчо, к’ви пет лева?
    РИОСВ КЪДЕ Е??? Или от както цонка от ДеБъ управлява инспекцията всичко е чисто и спокойно? И в най- протестърските екологични групи- пръдизборни слова на гуруто й Тома Белев?
  • -1
    3
    селянин
    И към кого ли е сигнала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари