Русенци ще пеят заедно с Андреа Бочели

21
Концертът може да бъде гледан на живо в YouTube
Концертът може да бъде гледан на живо в YouTube Снимка: Facebook

Концертът може да бъде гледан на живо в YouTube

Хорът на Русенска опера и хорДунавски звуци“ ще имат вълнуващо преживяване на 27 януари, петък, предаде Русе Медиа. Те ще участват в концерта на световноизвестния италиански тенор Андреа Бочели, който ще се състои в последното архитектурно чудо на Саудитска Арабия - концертната зала „Марая“. Тя е обявена от световните рекорди на Гинес за най-голямата сграда в света с огледална фасада и демонстрира ефект на мираж.

Двете хорови формации – на операта и при читалище „Ангел Кънчев“, водени от диригента Стелияна Димитрова-Хернани, ще изпълнят в първата част Наздравиците от оперите „Травиата“ и „Селска чест“. Във втората част ще звучат италиански канцонети с участието на русенските певци.

Билетите за концерта в луксозния оазис на Саудитска Арабия са скъпи – обърнати в български левове цените им от 1200 до 1700 лева. Концертът обаче ще се излъчва на живо в YouTube, където може да се гледа безплатно в петък, 27 януари от 19:30 ч. българско време на следния линк: https://m.youtube.com/watch?v=_56XzyVV_Р8&feature=youtu.be

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари