Русенската опера ще партнира на Хосе Карерас в Кувейт

1
Оркестърът на операта ще акомпанира на световноизвестния тенор
Оркестърът на операта ще акомпанира на световноизвестния тенор Снимка: Държавна опера - Русе

Оркестърът на операта ще акомпанира на световноизвестния тенор

От 24 до 26 ноември Държавна опера - Русе ще бъде в Кувейт, за да партнира на "Опера Д'Аморе" при представянето на три концертни вечери с участието на световноизвестния тенор Хосе Карерас в Културен център "Джабер Ал Ахмад" (JACC) в кувейтската столица.

Това съобщава на Фейсбук страницата си посолството ни в Кувейт.

Държавна опера - Русе ще бъде акомпаниращ оркестър в две от вечерите, а третата се подготвя като Оперна Гала с участието на български и световни оперни гласове.

Щастливи сме, че добре познатите на сънародниците ни в Кувейт Анна Карадимитрова и Преслав Петков, които са част от културната платформа за музика "Български музикални вечери в Кувейт" (2014 – 2020 г.), ще бъдат в състава на трупата за този първи по рода си тур на голям български оперен колектив в Кувейт“, отбелязват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    222
    Поздравления! И повече позитивни новини да си пожелаем ,в която и да е сфера
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари