Русенци се включиха в "Похода за мир"

5
Граждани на Русе се присъединиха към обявения национален "Поход за мир и неутралитет"
Граждани на Русе се присъединиха към обявения национален "Поход за мир и неутралитет" Снимка: Маргарита Минчева / Facebook

Граждани на Русе се присъединиха към обявения национален "Поход за мир и неутралитет"

От 14:00 часа пред общината се събраха стотици хора. Те настояват за мирно решение на конфликта в Украйна, както и запазване на неутралитет на България. Инициативата се провежда в десетки български градове, сред които София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Русе.

"Не на войната! България зона на мира! Днес в Русе се събрахме на митинг за да кажем своята позиция!", заявиха участници в протеста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    23
    Пламенка
    Браво! Само че защо пред общината! Трябваше пред руското консулство(макар и вече празно) Общината къде воюва!?Нали Русе е "градът на свободния дух"...Дрън-дрън! Я погледнете паметника на Левски до Пантеона - прилича на объркал се осмокласник и го сравнетес т. нар. Альоша - освободелят(от кого, бе, и от какво!!! Май вместо Русе трябва да бъде РусИ името на града.Ами Олимпи Панов, утунс Узунов - платени предатели на България, сме им кръстили училища...Срам!
  • -9
    22
    до 21
    що ли това подчовеци е точно унтерменши, а типе?!? преди четири празнува ли?!?
  • 6
    21
    Някакъв тип
    Винаги съм твърдял, че путинолюбците са подчовеци. Много ясно, че за да има мир, трябва да протестират пред своя господар да изтегли войските си от Украйна.
  • 5
    20
    daskal
    Влезте в профила на тази... маргаритка. Всичко ще ви се изЯсни.
  • 2
    19
    русенец
    Походът за мир трябва да започне от Херсон, Бахмут, Донецк, Луганск и да завърши в Москва, където да се приеме капитулацията на Путлер и да се подпише мирен договор, уреждащ както границите, така и репарациите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари