Русенци се разминаха на косъм от инцидент в Парка на Възрожденците

2
Преди да се "СРИНЕ" половината дърво имаше майка с количка, разказва русенец
Преди да се "СРИНЕ" половината дърво имаше майка с количка, разказва русенец Снимка: Забелязано в Русе / Facebook

Преди да се "СРИНЕ" половината дърво имаше майка с количка, разказва русенец

Русенци се разминаха на косъм от инцидент в Парка на Възрожденците. За случката разказа мъж в социалните мрежи.

"Поздрави на г-н Кмета и Общината... Това се случи преди 30 минути, в Парка на Възрожденците. Минавайки от там след 20-тина метра зад мен се чу чупене на клони и докато се обърна видях това....

Явно Господ ме обича! А преди да се "СРИНЕ" половината дърво имаше майка с количка....! Днес имах КЪСМЕТА, както и майката с детето! Там можеше да бъде всеки, така че вземете адекватни, незабавни мерки, господа управляващи!", призова г-н Симеонов.

"Преигравате, вятърът е много бурен на моменти хвърчат неща от балконите чупи клони трябва да внимаваме. Не е сериозно да мислим, че кмета трябва в това време да изкара хора да събират и изрязват начупените клони.", гласи коментар под поста.

"Стига го защитавахте безценния кмет бе... вие слепи ли сте къде живеете в кочина, мръсотия, листа, кал, дупки и какво ли още не. Кмета няма нужда да ги хваща във въздуха има нужда от санитарна поддръжка ма дърветата. Вятър е духал, духа и ще духа но никога не било толкова зле всяка седмица да падат клони и цели дървета. Просто малко или много се поддържаше, кастреха се оформяха се. Чупят се най вече стари болни и изсъхнали клони. Затова има експерти, които трябва да оглеждат набелязват и премахват опасните такива. Погледнете в парковете по земята - заринато с листа...тонове. Тези листа ще си стоят ше гният и ще задушават почвата и след 5месеца само ще псуваме как в парковете ни няма трева а само пръст и кал. Това също е работа на кмета просто да минат с търмъци да ги съберат и извозят някъде. ТОВА Е РАБОТАТА НА КМЕТА!", гласи полярно мнение по въпроса.

Днес в Русе духа ураганен вятър със скорост от 120 км/час. В комбинация с прекършените дървета и клони от мокрия сняг преди седмици, си е доста рисковано начинание разходката в парковете в града. Общинските служители все още не са успели да изрежат всички компроментирани дървета и клони, а на прага на дългата им почивка покрай празниците, надали ще успеят преди края на тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    34
    Иван
    Днешните български родители са тъпи дебили,без мозък,то не мисли,и деца ще вьзпитава,боже,боже..
  • 7
    33
    Еееее
    Погледнете и вижте целият град е пълна разруха.Докато аборигени ни управляват нищо хубаво не ни очаква.
  • 0
    32
    ТАТЯНА
    За жалост българите сме лош материал го беше казал един велик и мъдър политик .ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ РАЗДЕЛЕНИ и никога няма да бъдем сплотени и единни както са румънците гърците сърбите пък ако щете дори и албанците.
  • 2
    31
    GRAF DRACULA
    ВИЕ господин CENKOCHOKOV да не са ВИ пуснали от затвора или ни пишите от затвора молете се че системата ни е прогнила защото досега ако бяхте в земята на Дракула щяхте дълго да си полежите а не както при нас разюздена работа и щяхте да имате уважение към с извинение насиращите се и дрисливите.Това ни е културата за жалост.
  • 4
    30
    Господин Дрисливия Задник ВИ...
    Вие защо обиждате възрастното поколение? Вие AL KAPONE или DON KORLEONE сте доста невъзпитан.Аз също гласувах на тези местни избори няма да кажа за кого но да ме извинявате господине за Пенчо Милков никога като гледам какви ги върши никога!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари