Русенци посрещат Samsung Galaxy S6 с концерт в Mall Rousse

0
специално за русенци на сцената ще излязат Моисей от X Factor и рапърите Павел и Венци Венц
специално за русенци на сцената ще излязат Моисей от X Factor и рапърите Павел и Венци Венц

Концертът в Русе ще започне на 18 април (събота) в 18:30 часа в Mall Rousse, където специално за русенци на сцената ще излязат Моисей от X Factor и рапърите Павел и Венци Венц. Подготвили са игри с награди за всички гости, като най-голямата сред тях е Samsung Galaxy S6.

Цената на Galaxy S6 е 47,98 лева месечно или 1149,98 лева. Модификацията му с извит от двете страни екран – S6 Edge, струва 1399,98 лева.

Тестовете показват, че Samsung Galaxy S6 е най-мощният андроид-смартфон, създаван до момента. Той идва със светкавично бърз 8-ядрен  процесор. По този начин потребителите разполагат с допълнителна мощ, в готовност да бъде повикана, като в същото време не се използват излишни ресурси и се пести батерия. Двата смартфона са изработени изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло, което прави Galaxy S6 и S6 Edge изключително тънки и леки.

Galaxy S6 и S6 Еdge имат 16-мегапикселова основна камера и първата в света f1.9 бленда за мобилен телефон. Като допълнение имат 5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане, за да се побират повече хора в една снимка.

С новата технология за супер бързо зареждане S6 е готов да изкара до 4 часа само с 10 минути зареждане, а режимът Ultra Power Saving Mode удължава живота допълнително, като деактивира всичко ненужно.

И всичко това е защитено от супер надеждния Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея на телефона изключително издръжлив срещу надраскване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари