Русенци освиркваха Кунева!

10
Tова видео не бе излъчено по медиите
Tова видео не бе излъчено по медиите Видео: Бъдеще за Русе

Пълен провал на „гражданския диалог“ на Вицепрезидента на ЕК г-н Тимерман в Русе.

Подплашени от истината за града местните управници не се поколебаха да направят поредната мизерия с която спряха всички будни граждани на Русе и те не можаха да зададат въпросите си към г-н Тимерман. Отказано бе и на Бойко Никифоров, който се бе записал за участие в качеството на председател на Обществен съвет за правосъдие, макар, че вицепрезидента отговаря в ЕК точно за правосъдието и имаше какво да разговарят.

От седмици по таблата за обява на общината стояха плакати, които призоваваха гражданите да участват в срещата. Последните дни, когато активисти на „Бъдеще за Русе“ изпратиха на председателя на ЕК г-н Юнкер трошен камък взет от строежа на инфраструктурен проект, за да установи дали е годен строителен материал, кметчето си изтърва нервите. Пред десетина камери, той каза, че „Никифоров трябва да отговаря за престъпните си деяния“ и с това го категоризира като престъпник. Вероятно председателят на „Бъдеще за Русе“ ще осъди Стоилов за клевета, но още се колебае, защото по неговите думи „не му се занимава с него“. Говорят, че Стоилов е много уплашен и гълта хапове.

Подплашени от развоя на събитията и непредсказуемостта на русенци, партийната клика ГЕРБ, БСП, АБВ и Реформаторите, на най – високо ниво реши гражданите да бъдат контролирани и да не им се даде възможност за пряка среща с Тимерман, защото ще кажат истината за България. В последния момент, в денят преди срещата на всички чиновници на общинска или държавна служба в Русе бе заповядано да се явят в залата. Под строй пристигаха от общината, областна управа, службите по заетост и т.н. Русенски университет и училищата. Десетина автобуса от Шумен, Разград, Търново, Бяла, Горна Оряховица също докараха общински и областни чиновници. В работно време с транспорт платен от държавата. Повечето от тях бяха заставени насила и нямаха никакъв интерес към срещата. Над 150 цивилни и униформени полицай и целият състав на ДАНС бяха край залата, за да не може никой „неорганизиран“ гражданин да не се добере до госта. Пред очите на чакащите от 15 до 16:30 часа  граждани, предварително регистрирали се за участие и държани на входа, преминаваха и влизаха в залата организираните от управниците групи. Този фарс измислен от ГЕРБ се ръководеше от зам. областния управител на Русе Явор Янчев от АБВ.

„Водачът“ на „България на гражданите“ и вицепремиер от Реформаторите, Меглена Кунева, мина през чакащите граждани и дори не попита защо не пускат гражданите вътре. С това лъсна истинската и същност и отношение към тях. И бе възнаградена с… освиркване и викове ОСТАВКА!

В залата останаха много свободни места, това се вижда от записа на националната телевизия.

Нагло нали!

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари