Русенският университет връчи дипломите на своите студенти

1

Зам.-кметът Димитър Наков поздрави абсолвентите от Випуск 2014 на Русенски университет „Ангел Кънчев“ по случай тяхното дипломиране. Тържествената церемония се проведе днес в „Канев Център“. На събитието присъстваха също зам.-областният управител г-н Станимир Станчев, председателят на Общински съвет-Русе засл. проф. Васил Пенчев и генералният консул на Руската федерация Татяна Грушко.

„От своето създаване до днес Русенският университет „Ангел Кънчев“ успешно се утвърди като значимо звено в структурата на българското образование, което работи в посока на създаване на качествени и добре подготвени кадри. През годините висшето училище умело съчета традицията със съвременните методики и иновативни подходи в преподаването. Успешната реализация на пазара на труда на възпитаниците на Русенски университет „Ангел Кънчев“ както в частния, така и в публичния сектор, е безспорно доказателство, че той подготвя висококвалифицирани и образовани специалисти с модерно и креативно мислене!“ се казва в поздравителния адрес, който г-н Наков прочете от името на кмета Пламен Стоилов.

На тържествената церемония днес бяха връчени дипломи на 1049 абсолвенти, успешно завършили  бакалавърски и магистърски специалности. Зам.-ректорът проф. Михаил Илиев връчи лично дипломите на 69 от тях, които са отличници на випуска и отделните специалности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари