Русенският боксьор Викторио Илиев спечели медал от Европейското за младежи

3
В категория до 60 килограма Илиев разби представителя на Испания Даниел Родригес
В категория до 60 килограма Илиев разби представителя на Испания Даниел Родригес Снимка: Facebook

В категория до 60 килограма Илиев разби представителя на Испания Даниел Родригес

Русенският боксьор Викторио Илиев от БК „Локомотив“ донесе още един медал за България от Европейското първенство по бокс за младежи и девойки в Ереван, Армения, съобщи Българската федерация по бокс. Талантът ни се класира за полуфиналите на шампионата на Стария континент. В категория до 60 килограма той разби представителя на Испания Даниел Родригес.

Викторио доминираше в хода на цялата среща и напълно заслужено се поздрави с успех с 5:0 гласа. За място на финал в понеделник той ще се изправи срещу Артьом Толстой (Молдова).

Така съставът на България, воден от Борислав Бояджиев и Детелин Далаклиев, вече има трима медалисти, след като на полуфинал утре ще боксират още Константин Костов (57 кг) и Алейна Мехмед (81 кг).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари