Русенските полицаи спипаха четирима пияни шофьори

0
Срещу нетрезвите шофьори са образувани бързи производства
Срещу нетрезвите шофьори са образувани бързи производства Снимка: Dunavmost / Архив

Срещу нетрезвите шофьори са образувани бързи производства

На 6 ноември около 23:45 ч. в град Русе, на булевард "Неофит Бозвели", на кръстовището с улица "Видин", при проверка на автомобил „Мерцедес“ е установен 36-годишен водач с положителна проба за алкохол - 1,77 промила

Също на 6 ноември, около 03:50 ч. в село Юделник, екип на РУ - Сливо поле е констатирал при проверка на 43-годишен водач  на "Опел", че той управлява с концентрация на алкохол от 1,63 промила

На 7 ноември около 11:00 ч., в град Русе, в района на кръстовището на булевард "Съединение" и улица "Зайчар", служители на Първо РУ са установили водач на мотопед "Шенке", на 61 години, с проба за алкохол от 1,54 на хиляда. 

Отново на 7 ноември, около 10:00 ч. в град Сливо поле, екип от местното районно управление е проверил товарен автомобил "Фиат Дукато". Установено е, че шофьорът е седнал зад волана в нетрезво състояние с 1,48 промила алкохол в кръвта.  

По случаите са заведени бързи производства с оглед престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари