Русенските абитуриенти отброиха заедно до 12!

1
По традиция баловете днес започнаха с дефиле на лъскави и недотам лъскави автомобили по централните русенски улици
По традиция баловете днес започнаха с дефиле на лъскави и недотам лъскави автомобили по централните русенски улици Снимка: Sofia Photo Agency

Абитуриентските балове стартираха по традиция шумно в Русе. Възпитаниците на няколко русенски средни училища отпразнуваха завършването на средното си образование с шествия по централната улица "Александровска“ и купон до зори в елитни заведения.

Интерес предизвика изпращането на дъщерята на представител на Световния ромски съюз (IRU) в региона Тодор Златанов Николов. "Патриция е пример за интеграцията на ромите тук. Тя завършва Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Пеньо Пенев" и за разлика от други все още не бърза за сватба, а обмисля и варианти за продължаване на образованието си", сподели гордият й баща.

По традиция баловете днес започнаха с дефиле на лъскави и недотам лъскави автомобили по централните русенски улици. От тях излизаха абитуриентите, съпроводени от своите дами, роднини и приятели, огласящи шумно празненството. Самите зрелостници пък по традиция се бяха предрешили с оригинални и разнообразни тоалети, като не липсваха и любопитни аксесоари. След множество снимки зрелостниците се отправиха към централния площад, след което тръгнаха на групи към избраните за празненството заведения.

Още преди 20 ч. пространството пред Гранд хотел "Рига" събра немалка част от днешните празнуващи, които бяха от Професионалнта гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова" и Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Пеньо Пенев".

След нова порция снимки абитуриентите отброиха заедно до 12 и се отправиха с радостни възгласи към ресторанта на хотелския комплекс "Рига" и гурме ресторант номер 1 на България - "Панорама“. Там ги очакваше специална програма с много игри, томболи и награди. За веселото изкарване спомогна и невероятната гледка към града и голямата европейска река Дунав.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари