Русенски ученици се срещнаха онлайн с членове на ЕП

0
Срещата се проведе в платформата Zoom /Снимката е илюстративна/
Срещата се проведе в платформата Zoom /Снимката е илюстративна/

Днес /12.06. 2020 г./ младшите посланици на Европейския парламент от СУ "Ангел Каралийчев" - Есил Айханова и Преслав Николов, имаха възможността да присъстват на виртуалната среща с членове на Европейския парламент European Parliament.

Срещата бе под наслов „Поуките за Европа след COVID-19. Как ЕС да бъде по-подготвен за бъдещи подобни предизвикателства“. ‍

На срещата взеха участие Асим Адемов (ЕНП), Петър Витанов (S&D), Ангел Джамбазки (ЕКР). Модератор на срещата беше ръководителят на Бюрото -Теодор Стойчев.

Онлайн срещата се проведе в платформата Zoom, а младши и старши посланици от цялата страна задаваха въпроси, които ги вълнуваха като- Въпроси за младежката безработица, за спирането на Европейските проекти, като Еразъм; мнението на евродепутатите за това как България се справя с кризата "Covid-19", как планитрат да следят усвояването на помощите за справяне с кризата?
 и още куп полезни и интересни въпроси , които бяха задавани също и в платформата Slido (www.sli.do).

Срещата приключи с благодарности към евродепутатите за тяхното присъствие на тази среща и с пожелания за успешна работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари