Русенски тенисист ще участва в Европейското лично първенство в Италия

1
Това ще бъде второ участие за Александър Митев на европейска сцена след участието му в Европейските летни купи в Барселона
Това ще бъде второ участие за Александър Митев на европейска сцена след участието му в Европейските летни купи в Барселона Снимка: Община Русе

Това ще бъде второ участие за Александър Митев на европейска сцена след участието му в Европейските летни купи в Барселона

Състезателят на ТК „Приста 2011“ Александър Митев, който стана вицешампион на България в неговата възрастова група, ще вземе участие в Европейското лично първенство до 16 години в Парма, Италия.

Първенството ще се проведе от 25 септември до 1 октомври, като в него ще участват най-добрите двама при юношите и девойките от всяка държава на Стария континент. Това ще бъде второ участие за Александър Митев на европейска сцена след участието му в Европейските летни купи в Барселона.

По думите на неговия треньор Стефан Митев това е голям успех за тениса в Русе, като се има предвид, че за последните 15 години нямаме участник на такъв голям форум.

Припомняме, че през месец април Александър Митев стана финалист на Държавния турнир до 16 г. в Бургас. На международния турнир “Prista Cup Ruse U16 2023” през май в Русе той постигна 4 поредни победи, като бе финалист при момчетата. С тези постижения русенският тенисист се изкачи на първото място в националната ранглиста в своята възрастова група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари