Русенски ресторант осигурява безплатна храна на нуждаещи се

10

Точно в трудни времена си проличават истинските хора с големи сърца

Собствениците на русенски ресторант също показаха, че имат душа и сърце за хората, изпаднали в нужда. Съпричастни не просто с лайк във фейсбук, а с конкретни дела - осигуряват  топла храна на тези, които не могат да си я позволят. Или пък купуват дрехи и обувки. Понякога просто оставят пакети с провизии на пейките, където знаят, че ще дойдат бездомници. 

В момента благодетелите търсят още русенци, които са в неравностойно положение, става ясно от тяхна публикация във фейсбук. Ето какво написаха:

"Здравейте, приятели, 

Знаем, че момента за всички е труден и за това искаме да ви съобщим, че ние от екипа на ресторант Vladi Sushi & Friends не сме спирали да помага на възрастни хора, бездомни и изпаднали в беда с храна, дрехи и други неща вече 7 месеца. Както знаете заради разразилата се епидемия много хора изпаднаха в нужда и за това ние ще сме отново до тях в този труден момент! Продължаваме да подаваме ръка на всички хора в неравностойно положение от град Русе. Ние няма да ви изоставим и ще се стараем да допринесем за едно по-добро бъдеще за България. Ако познавате такива хора може да ни пишете, а ние ще ги нахраним абсолютно БЕЗПЛАТНО с прясно приготвена храна от нашето обедно меню #КазватЧеДобротоЕзаразно

СПОДЕЛЯЙТЕ и така ще помогнете да достигнем до повече хора!

https://www.facebook.com/433342793466212/posts/2399625683504570/

Всеки, които желае да се помага е добре дошъл 

Една кауза на групите ПОДАЙ РЪКА и Русе. "🕊️

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари