Русенски кметове: Изразяваме своята категорична подкрепа за Делян Добрев!

0
Благодарение на него се реализират редица проекти в Русе и Русенска област, написаха в декларация ПП ГЕРБ - Русе
Благодарение на него се реализират редица проекти в Русе и Русенска област, написаха в декларация ПП ГЕРБ - Русе

Призоваваме Делян Добрев да преосмисли решението си, като остане в Народното събрание и ГЕРБ, защото трябва да продължи активната си полезна работа.

Това се казва в декларация на областната структура на ПП ГЕРБ - Русе във връзка с оставката на Делян Добрев като депутат и координатор ГЕРБ-Хасково, съобщиха от пресцентъра на партията.

Публикуваме пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

"Ние, народните представители от политическа партия ГЕРБ, областното ръководство на политическа партия ГЕРБ, общинските ръководства на ГЕРБ в общините Русе, Бяла, Ценово, Борово, Две могили, Иваново, Сливо поле и Ветово, кметовете на общини в Русенска област, издигнати от ГЕРБ, изразяваме своята категорична и пълна подкрепа за Делян Добрев – народен представител от ГЕРБХасково, председател на комисията по енергетика в 44-то Народно събрание и областен координатор на ГЕРБ - Хасково.

Делян Добрев е доказан професионалист. В качеството си на министър той направи много за развитието на икономиката, туризма и укрепване енергийната сигурност на България. Добрев е сред основоположниците на националната програма за енергийна ефективност, която се реализира с голям успех в цялата страна. Благодарение на него се реализират редица проекти в Русе и Русенска област.

Делян Добрев се ползва с доверието и получава висока оценка от всички свои колеги в ГЕРБ, а в качеството си на областен координатор на партията показа с постигнатите резултати на местните и отминалите предсрочни парламентарни избори, че голяма част от хасковска област също подкрепя приоритетите в националната и регионалната политика на най – голямата дясна партия у нас.

Затова го призоваваме да преосмисли решението си, като остане в Народното събрание и ГЕРБ, защото трябва да продължи активната си полезна работа в интерес на хилядите жители на Хасковска област.

Като пълноправни участници в процесите на вземане на решения на ГЕРБ на общинско, областно и централно ниво, остро осъждаме действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Подмяната на ценностите на ГЕРБ, участието в компроментиращи срещи и пътувания, публичното създаване на напрежение чрез изявления в медиите, са достатъчен аргумент да напусне веднага поста. Призоваваме го да се съобрази с оттеглената подкрепа от страна на ГЕРБ и да не подменя вота на мнозинството от избирателите в община Хасково!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари