Русенски боксьори завоюваха две победи на първенството за ученци

0
Русенски боксьори завоюваха две победи на първенството за ученци
Снимка: sport-vt.com

Двама състезатели на БК „Русе“ постигнаха победи във втория ден на първенството по бокс за ученици. Турнирът е ДЛОП 2 кръг и Купа България.

В много интересна и оспорвана среща в категория до 32 килограма Северин Йорданов спечели с 2:1 срещу Захари Марков. Така състезателят на БК „Русе“ се класира за полуфиналите днес.

В категория до 44.5 килограма Иван Пламенов записа категоричен успех срещу Хюсейн Сали. Той спечели срещата още в първия рунд.

Днес са полуфиналите в отделните категории. Срещите започват в 15:00 часа. При най-леките, до 32 килограма, съперник на Северин Йорданов е Стефан Атанасов. За място на финала в категория до 38.5 килограма състезателят на „Русе“ Петър Йорданов ще спори с Александър Тодоров.

Кристиян Николов от ЦСКА е съперник на Иван Пламенов в категория до 44.5 килограма. Милан Борисов ще спори за място на финала при 46-килограмовите с Радослав Георгиев. Друг състезател на „Локомотив“- Сашо Христов ще се боксира с Атанас Йорданов в първия полуфинален двубой в категория до 50 килограма.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари