Русенска медицинска сестра спечели конкурс с разказ за любовта и виното

6

Йозлем Мехмед пише още от ученическите си години

На Празника на любовта и виното медицинската сестра Йозлем Мехмед от отделение по Съдова хирургия спечели първо място в конкурс на тема „14 февруари – Опиянение на сърцето, омая на ума“, организиран от Университетската библиотека на РУ „Ангел Кънчев“, със своя разказ "Любов на глътки, вино на един дъх".

Йозлем Мехмед пише още от ученическите си години. За нея това е хоби, което я разтоварва от напрегнатото ежедневие на операционна сестра. Участвала е в много конкурси до сега, има редица награди. В момента работи над роман със заглавие „В пламъци“, също с любовна тематика. Йозлем Мехмед е убедена, че любовта е силен стимул и трябва да я показваме на любимите си хора ежедневно.

Преди да стане официална част от екипа на отделението по Съдова хирургия на УМБАЛ „Медика", 24-годишната медицинска сестра е била стажантка в същата болница. Споделя, че е избрала тази професия, защото е почувствала, че това е нейното призвание. Харесва ѝ, че може да помага на пациентите не само чрез професионалните си умения, но и чрез емпатията, която проявява към тях, съобщават от лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Ай, айййй
    Айшета по всички кьошета, стихове плетат и на Кирасъ медиките пачките редят.
  • 3
    5
    Русенлия
    Кяфир бузмасъ и кафе татлъ.... Ай сиктир бе турчиля! ДУР
  • 6
    4
    Стига бе
    Тя кадъната почитателка на Свети Валентин, разбираш ли!
  • 2
    3
    123456
    Браво на момичето и успех!
  • -5
    2
    Чок гюзел
    Глътка, глътка и половина. Те тепките на мъжа толкова дават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари