Русенка за разкопаното кръстовище на Ялта: Сутринта минахме с автобуса като на кон

1

На русенци вече им писна да се оплакват от лошото състояние на пътищата заради ремонта на водопроводната мрежа в града и вече се шегуват със ситуацията 

Русенци обърнаха на майтап разкопаните улици и кръстовища, съдейки по многобройните коментари в социалните мрежи. След месеци оплаквания, жалби и негодувание, те явно разбраха, че каквото и да направят "кучетата си лаят, а керванът си върви". Затова явно са решили да погледнат проблема от друг ъгъл - този на хумора. 

На въпрос какво е състоянието на кръстовищата на "Ялта" и "Олимп" във фейсбук, "валят" пиперливо-комични отговори:

Иво Василев - "На Олимпа Боговете сигурно са полудели,а на Ялта се чака новата мирна конференция....".

Албена Соколова - "Сутринта минахме с автобуса като на кон!". 

Валентин Върбанов -  "На олимпа се подготвят новите олимпийски игри за каране с препятствия, всеки може да се включи!"

Пламен Радев - "Боже, колко много хумористи! Все едно Къци Вапцаров се е вселил във вас."

Така за пореден път доказваме, че оцеляваме, смеейки се. Или по-точно - русенци владеят умението да се надсмиват над проблемите си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Петър
    Тези хора разкопаха целия град, а бул. Липник го асфалтираха преди година и половина. Сега ще е в кръпки. Чудно!
  • 4
    1
    Смехотворко
    А , да се приберете от работа и да си заобиколите квартала и да не знаете къде по дяволите да си спрете иначе добре измитата и за вас хубава кола. Това е много смешно ,нали и при наличие на гараш, който също така не можеш да използваш при всички налични данъци които се плащат и няма кой да ги отмени поне временно до като тече тая помия след всеки дъжд . Това е най смешното .... Смешници. Как успяхте да ни въвете във война без да я обявите. Табелите не ви оправдават. Никой не предполагаше , че ще направите такъв хаос в цял град. Все пак ви желая успех при усвояването на парите от така наречения "Воден цикъл". До колкото знам е спечелен от някъкво "ДЗЗД". Нека всички граждани на Русе се поинтересуват кой , как, защо и на каква цена е спечелил тоя воден циклоп и да ни въвежда в извънредно положение целия град. Отговор г-н кмете....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари