Русенка стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи

10
В интернет се разпространяват фалшиви порнографски снимки на младата жена
В интернет се разпространяват фалшиви порнографски снимки на младата жена Снимка: Ахмед Алиев / Дарик радио Русе

В интернет се разпространяват фалшиви порнографски снимки на младата жена

27-годишната Камелия Ангелова е жертва на злонамерена атака в социалните мрежи. Популярният русенски модел и танцьорка съобщи за случая в ефира на Дарик радио Русе.

Тя разказа, че в интернет са разпространени нейни голи снимки, които са фалшиви.

Камелия Ангелова предполага, че те са направени с помощта на изкуствен интелект. Вероятно са откраднати публични фотографии на модела от личната ѝ страница във Фейсбук, след което са “съблечени” от недоброжелатели в Telegram.

Камелия Ангелова вече е подала сигнал в полицията и случая се разследва. Младата жена съветва момичетата да са по-внимателни при споделяне на свои фотографии в нета и очаква хакерите да бъдат открити.

Жертва на фалшиви изображения в нета стават не само популярни хора, сочи проверка на медията. Бот в чат приложението Telegram е способен практически да "съблече" облечени снимки, коментират световни IT специалисти. Софтуерът вече е бил обект на дигитално разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    29
    чеснояд
    Абе тази ли беше, която преди няколко години беше наритала някакъв пиян чичко, който и досаждал? Ако е тя, този който е пуснал тези снимки, трябва да внимава, тя да не разбере кой е, тя да не го направи жертва на ритници
  • 8
    28
    Съби
    Съблечена от изкуствен интелект? Тази палава мръсница какви ли ги е вършила като е била пияна и надрусана?
  • 0
    27
    Миииии
    Миии хейт да има, в БГ особено е на първо място и не се учудвам, че нападате момичето щот ако докаже че тя е правата сигурно ще ви се изпържат червата кво като е танцьорка това не я прави курва тея етикеции винаги имат изключения ;) жалки животи сте вие хейтърчетата зад екрана
  • 8
    26
    Ъъъъ
    Русенски модел и танцьорка ?! Ъъъъ, няма голи снимки??? Ъъъ, и не е курва? Ъъъъ, как пък няма голи снимки на стругарки изгенерирани от изкуствен интелект? Ъъъъ ?
  • -3
    25
    Птп
    Омг ти пък нищо не каза публик там квото си именно ако беше виновна нямаше да шава щот тука проблема е че снимките са фалшиви, а не изпратени от нея аре мислете малко с тия глави че напрягате вселената с тез простите коментари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари