Русенка се нуждае спешно от помощ!

4

Русенка се нуждае спешно от помощ!

Венцислава Маринова Цанкова е от град Русе на 43 години. На вид, като всяка друга жена... а всъщност, тя страда от карцином на матката пост lhr recidiva, запушване на бъбречен канал, засегнат пикочен мехур, притиска бъбреците, засяга седалищната област.

На 31.01.2018 г. тя претърпява първата си операция в град Русе - отстраняване на матката. След операцията е подложена на лъчетерапия два курса по 24 дни с прекъсване от 1 месец.

Направени са и няколко биопсии също в Русе. Тази година януари е подложена и на 4 дни хемодиализа в град Шумен. 

На 8-ми април ѝ бе първото посещение в Анадолу Медикъл Център - Турция. От там й дават надежда, че ще живее, но й предстои голяма тройна операция - гинекологична, на дебелото черво и бъбреците. 

Сумата, необходима за операцията е на стойност 38 000 Евро. Включва операцията, медикаменти, престой и придружител. Венцислава е набавила половината от стойността за операцията - 20 000 евро има събрани. Има издаден ТЕЛК от 91% за една година. Пенсията й е 220 лева, пари, които не могат да покрият личните й нужди, а какво остава за подобно лечение в чужбина. 

Затова ви молим, добри хора и за пореден път се обръщаме с огромната молба към Вас, нека Заедно дарим Живот на Венцислава! 

Тази неделя (05.05.) Венци имаше рожден ден! Тя не мечтае за материално, но в случая мечтата й е свързана с това - да заплати лечението, което й предстои, с Ваша помощ!

Нека й подарим един живот без болка, без агония, а с много безгрижни и щастливи дни!

Дарителска сметка:

банка ДСК, клон Русе

IBAN:BG28STSA93000026043795

BIC: STSABGSF

Титуляр: Венцислава Маринова Цанкова
 

Или чрез платформата HelpKarma

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

С ракия от дюли и декември става юли!

Харесай Дунавмост във Фейсбук