Русенка: Последиците от тарлата са почупени пейки, изтръгнати павета и разпилени боклуци!

7

Споровете за мястото на провеждане на панаира традиционно са в разгара си

Русенка сигнализира в редакцията на Dunavmost за вандалски прояви в Парка на младежта.

"Гледайте последиците от тарлата. Вандалски прояви. Почупени пейки, изтръгнати павета, разпилени боклуци...Равносметката от неделния ден. Възмутително е!", заяви жената, допълвайки твърденията си с кадри от алеите в Парка на младежта.

Споровете за мястото на провеждане на тарлата традиционно са в разгара си. Хората са разделени в две крайности - защитници и противници на това панаирът да е в Парка на младежта. Все пак и тази година тарлата запази обичайното си местоположение, а за догодина - времето ще покаже.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    26
    любопитен
    Ама то в Русе има ли данъчни. Май откакто началника им е в болнини, те по цял ден си чоплят носовете и чакат да минат изборите да видят на кого да се кланят
  • 10
    25
    Петър
    Ако някое нещастно магазинче разположено на централна улица не издаде касова бележка и го хванат данъчните ще го съсипят от глоби а на Тарлата никои според мен не следи кебапчиите и сладкарите издават ли документ ,атракционите които са много скъпи какви жетончета раздават и въобще укрива ли се оборот от тарладжиите
  • 22
    24
    До 23
    Аз деца имам и понеже ги обичам никога няма да ги пусна сред тълпите нагли цигани, сред мазните маанета, кучешките кебапчета и разредена бира за селяндури. "Атракционите" са с космически цени без техническа поддръжка и преглед. Тази цигания няма място в границите на града! Да си я правят на Хиподрума, в Селеметя или ДЗС! Бенчо некадърника е за БОЙ!!!
  • -20
    23
    вие деца нямате ли?
    вечно мрънкащите за всичко май нямат деца или на тях им е забранено да ходят на тарлата (е, поне официално, де), защото как би се почувствало едно дете, когато е сред останалите, обсъждащи на кои атракциони са се качвали и колко много са се забавлявали
  • -13
    22
    абе да
    Идеален момент да се оплакваме от счупените пейки, само дето счупени пейки има по целия парк от доста време, счупени пейки има и по кея, и по центъра, и в малкия парк. И тях ли тарлата виновна? Ами за счушените пейки през останалите 50 седмици в годината?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари