Кунчо Кунчев за тарлата: Ще бъде заета само част от Парка на младежта, има си пространство за всичко

1
Русенци, които предпочитат, ще могат да се разхождат в свободната част на парка
Русенци, които предпочитат, ще могат да се разхождат в свободната част на парка Снимка: Дарик радио

"Предвидили сме 8 големи люлки и множество малки...Ще бъде заета част от Парка на младежта, включително района на Вазата. Останалата част от парка остава свободна и русенци, които предпочитат, ще могат да се разхождат, има си пространство за всичко".

Това обясни за търлата пред Дарик радио Кунчо Кунчев, управител на "Общински пазариРусе.

"Пролетният панаир на Русе, който традиционно се организира около Великден, ще започне на 15 април /петък/ в Парка на младежта и ще продължи до 1 май. Той ще бъде разположен по протежението на алея „Младост“ и част от алея „Перистери“ и ще се стопанисва от „Общински пазари, каза Кунчев.

По думите на управителя на "Общински пазариРусе тази година обликът на Панаира ще бъде по-различен – гостите ще могат да избират измежду 10 заведения за храна и напитки и ще сядат под изградения общ голям навес със 150 маси. До тях ще бъде разположена голяма сцена, на която на 19, 21, 26 и 28 април ще изнесат концерти Дара Екимова, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова и Дара.

Не са пропуснати и атракционите, които от години радват русенци. Традиционните гондола, виенско колело, блъскащи колички и стрелбищата, са сред забавленията за посетителите.

Графикът на гостуващите звезди и подробна информация ще се публикува на страницата на Пролетния панаир в социалните мрежи.

Чуйте подробности в звуковия файл:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    30
    СЪБИ
    Кунчо,ако беше на хиподрума,краката ли ще си струшат мангалите мазни да отидат да пикаят и серат на воля.Или гризна лев за тяхно удобство.
  • 10
    29
    Русенски рунтав гъз
    Кунчо хуя ми да ядеш,да те заведа там да седиш няколко часа при черните негри от селяметя
  • 12
    28
    към васил
    дали е търла,тарла или тюрли гювеч все в гъза...търла.
  • 1
    27
    Васил
    Пише се "търла" и означава кошара за овце!
  • 11
    26
    Ей й...й... графе дунавски
    Иди събирай таксите за тарлата.Може да се видиш със лев.На общината толкоз,а под масата друго :-)) :-)) според чадърите и мястото по алеите.От време оно е така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари