Русенка опита да се самоубие във Варна

0
Ухапва мъж по ръката, който се опитва да я спаси. Отведоха я в психиатрия
Ухапва мъж по ръката, който се опитва да я спаси. Отведоха я в психиатрия Снимка: архив

33-годишната жена от Русе бе спасена при опит за самоубийство на кръговото кръстовище до автогарата във Варна

Тя е ухапала жестоко мъжа, който пръв се е спуснал да се притече на помощ и да я изтегли зад преградите, за да не полети и се размаже по минаващия отдолу бул. "Левски".

Това сподели очевидец на случилото се, брат на мъжа, който се е притекъл на помощ, предава Varna24.bg.

Реалният спасител на нестабилната психически жена е именно Тодор Драгнев, който случайно е минавал от там, но е реагирал светкавично. Варненецът е минавал от там случайно. Вижда жената и започва да прави опити да осъществи контакт с нея и я отклони от намерението ѝ да скочи. Успява да я хване здраво, преди да скочи и докато я държи, маха за помощ към преминаващи шофьори в кръговото. Именно в този момент подивялата жена го захапва за ръката. Първоначално му говори на английски, след това превключва на български. След като в екшъна се намесват още няколко човека, които не остават равнодушни към случващото се, подават сигнал в полицията и пристигат униформените служители. Тъй като задържаната оказва сериозна съпротива, се налага да ѝ сложат белезници и я отведат.

Ето какво сподели за медията Мирослав Драгнев, брат на Тодор Драгнев:

"Минавах с колата си през кръговото, когато видях няколко души, събрани в пешеходната зона. Сред тях брат ми, който държеше жената. Оказа се, че вървейки стига до мястото, където младата жена е била стъпала извън парапета. Той ѝ казва да не го прави, а тя изпъва ръце, за да се отблъсне назад. Той се втурва и успява да я задържи. Държейки я, успява да спре минаващи коли, за да получи помощ, да я прехвърлят отвътре...За съжаление се наложи да я приберат с белезници, съпротивляваше се много... Брат ми е сериозно ухапан по ръката. Зная, че той не желае никаква публичност, но важен е добрият пример!"

Кандидат-самоубийцата е настанена в психиатрия, където с нея ще работят специалисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари