Русенец стана заложник на кметската управа и "джунглата" в „Чародейка“

0

Русенецът Йордан Ненков е изпратил протестна нота до кмета на гр. Русе Пламен Стоилов заради неокосените тревни площи в кв. "Чародейка". Представяме ви целия текст на нотата, без наша редакция:

Сигурно ви приличам на заложник… Да! За съжаление аз съм заложник на лошото управление (или липсата на управление) от страна на ръководеното от Вас кметство. Живея в Ж.К. „Чародейка”, бл.105, вх.А. През тази година с тревога следя събитията около косенето на тревните площи в град Русе. В живота ми никога до сега не съм се изявявал в политиката и не съм искал да го правя. Единственото, което съм искал е честно и почтено да работя, за да живея спокоен живот. Като съвестен данъкоплатец и съответно Ваш работодател Ви заявявам, че не съм доволен от работата Ви!

Поддръжката на тревните площи в града е под всякаква критика. Като кореняк русенец Ви заявявам, че за моите 36 години не помня града ни да е изглеждал по-лошо. Дори и в централната част на града, грижите за зеленината са под всякаква критика. Какво остава за нас – хората от крайните квартали? Ние сме забравени от Вас, г-н Стоилов! Не помня никога пространството между бл.102 и бл.105 да е изглеждало по този начин – като джунгла. В следствие на това, около блока има изключително голяма популация на комари и кърлежи. От шубраците започнаха да излизат, както змии, така и плъхове. Тъй като вече не вярваме да предприемете действия, се надяваме по естествен начин змиите да намалят броя на плъховете.

При предшественика Ви г-н Йотов зелените площи изглеждаха далеч по-добре. Намирам за несериозно оправданието Ви за многото валежи. Предишни години също валеше дъжд, но всичко беше окосено. Лично аз, както и много мои съседи считаме, че Вие не се справяте с основни задачи които стоят пред един кмет на голям град. Призоваваме ви да отговорите на следните въпроси, зададени от жители на Ж.К. "Чародейка":

1. Считате ли, че изпълнихте качествено задължението ви за косене на тревните площи?

2. Има ли провал, който би Ви накарал да си подадете оставката?

3. Чувствате ли се достоен за кмет на град в Европейския съюз?

4. В кой друг европейски град, село или махала (включително български) сте виждал тревни площи в подобно състояние?

9 VII 2014 год. Йордан Ненков

Източник: Йордан Ненков
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари