Русенец размахва пистолет на пътя: Другите караха бавно, исках да ги респектирам

3
48-годишен мъж от Русе е задържан след като е размахал пистолет по пътя към Бургас
48-годишен мъж от Русе е задържан след като е размахал пистолет по пътя към Бургас

48-годишен мъж от Русе е задържан след като е размахал пистолет по пътя към Бургас

Сигналът за инцидента е получен на 3 септември около 15:20 ч. Според подадената информация, водач на лек автомобил "Нисан Алмера", със софийска регистрация, шофира рисково и размахвайки пистолет, заплашва другите участници в пътното движение, съобщиха от полицията.

Автомобилът е спрян на КПП – Айтос, като е установено, че водач е 48-годишният мъж. Той е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел - 0.59 промила.

Мъжът е признал, че по време на движението към Бургас извадил и размахал газов пистолет, за да респектира другите участници в движението, защото не му правили път и карали много бавно.

48-годишният мъж е задържан и отведен в сградата на Пето Районно управление - Бургас. Газовият пистолет е предаден с протокол за доброволно предаване.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    7
    Анонимен
    Всеки си размахва пистолетите когато ми дойде, като в джунгла.
  • 19
    6
    Зрител
    И сега ще стигнеш ли по-бързо, Уй!
  • 11
    5
    КУКАТА
    Карам си аз колата и съм си пуснал гръцка музика до последно.И ми стана едно хубаво другарьо съдия и си извадих пистолета и почнах да стрелям. Па-Па-Па. Докато се усетя пред мен хора с маски и оръжия. И започнах да летя, летя летяяяя и се събудих в болницата! Общо взето това е.
  • 30
    4
    Човек със собствено мнение
    Кой си ти бе дри...... , че да всяваш респект на пътя2 Даваш ли си сметка какво би се случило ако бе попаднал на по луд от теб? Ама то като пийне човек става "много смел" !!!
  • 35
    3
    Боже, защо, защо си ни пратил...
    Явно никак не ни обичаш! Моля те от все сърце и душа, прибери ги, нямат място такива тъпи копелета на земята! А полицията е трябвало да произведе един контролен в задника му и другия път, като не може да седне в нисана, няма и да вади пистолет! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари