Русенецът Драгомир Николов е освободен от Агенцията по заетостта

9
Преди да поеме ръководството на АЗ, той бе директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Русе
Преди да поеме ръководството на АЗ, той бе директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Русе

Русенецът Драгомир Николов, който от 2016 г. бе изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, е освободен от поста си

Преди да поеме ръководството на АЗ, той бе директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Русе, където работеше от януари 2005 г., предаде Русе Медиа.

Новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта е Смилен Вълков, който работи в структурата й повече от 16 години. Той беше дългогодишен главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове и международни проекти“.

След освобождаването му Драгомир Николов ще се завърне на регионалния трудов пазар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    АЗИ
    Некъдърник, психар, говедо просто е Драгото! Той унищожи невинни хора от системата! Той е за затвор с неговите престъпления! Господ да го накаже! Рано или късно ще си плати за всичко по най- лошия начин! Изрод, комплексар! Дано изгниеш в затвора!
  • 7
    6
    Васил Василев
    Този Русенски мръсник е за затвор. Тези, които го връщат в Русе да работи не искат да чуят какви нарушения има този психар. Злобен човек, в същото време тъп до безобразие Съсипа АЗ, съсипа много хора, злобата го хранеше. Господ да го накаже!
  • 11
    5
    Ваня Петрова
    Най-после една добра новина!!! Този смахнатия го търпяха дълго време, защото им клякаше и им се кланяше, тъпанара! Неграмотен, себичен и злобен!
  • 8
    4
    ДРАГОМИР НИКОЛОВ!!!
    Този мазник, с физиономия на педофил, хаир да не види до като е жив!!! Дано да преживее хиляди повече нещастия от тези които причини на невинни хора в системата на АЗ. Нещастен да бъде до края на живота си дано. Господ да го накаже за злините които е сторил, мир да няма в душата си!!!Амин!!!!
  • 13
    3
    Справедлив
    Как умеят да се нагаждат такива боклуци като Драго! Пълен мизерник и подлога! Той е за дисциплинарно уволнение, а не да го оставят да работи! Нека остане на пътя, без доходи и да продава вино и ракия на пазара в Русе. Има опит в търговията с алкохол, нали години наред предлагаше продукция в агенцията 😉Толкова невинни хора остави без хляб за да си избива комплексите! Мръсник! Бог да го накаже!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари