Русенец търси свидетели на престъпление срещу възнаграждение

19

Колата му е осъмнала без джанта на паркинг в квартал "Дружба 3"

Русенец търси свидетели на престъпление срещу възнаграждение.

"Някой случайно живеещ около Дружба 3, блок 47, да е видял нещо тази нощ. На големият паркинг са ми откраднали джантата", пише Ивелин Косев в социалните мрежи.

"Предполагам 200 лева възнаграждение за точна и задължително анонимна информация", допълва собственикът на БМВ-то, осъмнало без джанта.

"От изоставения на асфалта крик са взети отпечатъци", допълни той.

Под поста му се леят гневни коментари за кокошарската кражба: "Кокошкарска работа, само бой ще ги оправи тея. Трябва да задействат законите на Хан Крум!"

"Там на тоя паркинг е редовно кражбите и разбиването на коли", пише потребител във Facebook групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

"Щом и болтовете липсват, не са искали да сложиш патерица и да продължиш. Или е някоя комшийска вендета за паркомясто, или неразрешен проблем с някой... Огледай колите около твоята, нищо чудно да е в някой багажник гумата ти… търкаляна е, щом не е взел крика в другата ръка…", предполага друг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Кофти
    Тей като гледам…по-скоро прилича на предупреждение,отколкото на сечено. Или е направил някоя простотия по пътя…или нещо друго.
  • -2
    10
    Fen
    ЕДИН ЦЪРВУЛ ПО-МАЛКО ДА ЗАСТРАШАВА ХОРАТА.
  • 3
    9
    До Спонсор
    Недей много да се изхвърляш че ако се окаже някой от малцинствата да не вземе тебе да те барне някъде или да ти направят нещо на семейството.Мангалите са отмъстителни и се поддържат.Не говори така.Бай Мангал е защитен от закона.
  • 17
    8
    Спонсор
    Такъв ако го сбарам, само ша викна куките да видят, че е умрял! Къв прокурор, съдия и адвокат, кви пет лева! Намирам майка му и баща му и до него!
  • 9
    7
    Вазе
    Бе тя и жена ти бангия, ама я караш на изхода за София. Поне швирките и са и ефтини, 3 лева.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари