Русенец спечели първо място на румънски дрифт шампионат

4
Йордан Младенов вдигна купата в клас „pro“
Йордан Младенов вдигна купата в клас „pro“ Снимка: Facebook / RoDrift

Йордан Младенов вдигна купата в клас „pro“

Русенецът Йордан Младенов спечели първо място в клас „pro“ в едно от най-престижните състезания в Европа – румънския дрифт шампионат „Ro Drift“.

В него участие взеха 70 пилоти от 6 държави.

Русенецът участва в четири от общо петте кръга и успя да натрупа достатъчен брой точки, за да се изкачи начело в генералното класиране, информира Русе Медиа.

Йордан Младенов кара в румънската PRO серия от две години, най-високият клас. Малкият клас е SemiPRO, докато в България са PRO1 и PRO2. В България русенецът е бил шампион в PRO2 и вицешампион в PRO1, а в Румъния става шампион в SemiPRO и веднага го преместват в PRO серия.

Другият участник от русенския отбор Crazy Drift Team Кристиян Карагеоргиев успя да направи първа квалификация с 90.33 точки от 39 пилоти и се класира трети в клас „semi pro“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    минувач
    Подготвен на нашия полигон между траповете се е усъвършенствал до превъзходство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари