Русенец сам се хвърли пред автобус край "Русофилите"

7
51-годишният мъж е с опасност за живота
51-годишният мъж е с опасност за живота Видео: Русе Медиа

51-годишен мъж е в тежко състояние, след като се хвърли пред автобус в района на "Русофилите".

Инцидентът е станал в късния следобед и създаде затруднения в автомобилния трафик.

По разкази на очевидци мъжът е изскочил край пътя и е застанал пред автобуса, като не е дал на шофьора никаква възможност да избегне удара, предава Русе Медиа. Линейка на „Спешна помощ“ е откарала пострадалия 51-годишен русенец в спешното отделение в болницата с политравма и с опасност за живота.

По неофициална информация мъжът е добре познат на медиците, които многократно са го обслужвали преди инцидента. Най-вероятно страда от психично заболяване, което довело и до днешните му действия. Съседка от къща наблизо разказва, че той е искал да преспи някъде, но тя нямала възможност да го настани. Той повтарял, че не иска да живее, и малко след това тя чула удара от катастрофата.

В двуетажния автобус, който е на варненска фирма и пътува по дестинацията Варна-Букурещ, има 90 румънски туристи, сред които жени и деца.

Заради инцидента те са принудени да изчакат на пътя, докато ми разрешат да продължат пътя си. Туристите се оплакаха, че няма къде да ползват тоалетна, а стоят с часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук