Русенец разиграва институциите, като оспорва актовете им

2

Русенец е "изправил на нокти" съседите си със странните си действия в общ имот.

За това алармира наша читателка, която пожела да се даде гласност на спорния казус. Мадлена Джоджева е възмутена от това, което се случва на централната улица "Александровска" пред очите на туристите и минувачите в нашия град. 

Ето какво разказа пред редакцията ни г-жа Джоджева:

"Живея на втория етаж в къщата на номер 130 /долепена до бар Алиби/. От 5 години на първия етаж се нанесе нов собственик - Красимир Немет, известен като Доктора, като оттогава непрекъснато нанася вещи от всякакъв вид в предния и задния двор /преграден незаконно от него, тъй като сме в идеални части/, самият първи етаж е превърнат на склад, същото се отнася и за общия коридор, по който преминаваме ежедневно и който за нас се явява единствен изход, докато той разполага с още 2 такива.

Този човек, с болезнена мания към боклуци, разиграва институциите, като оспорва актовете им /има финансовата възможност да го прави/, последно това се случи с Пожарната, която му беше съставила акт да разчисти коридора. В момента има предписание от отдел Екология за разчистване на дворното място и коридора до 27.07., но все още нищо не е предприел по въпроса, съмнявам се, че ще го направи. Тъй като продаваме нашия втори етаж, господинът реши да пречи по всички възможни начини, като лепи по неговата част от оградата т.нар. от него "Важно обявление", в което изнася неверни данни за имота.

В полицията ми обясниха, че не са в състояние да противодействат на това и единствения ми изход е да си търся правата по частно-съдебен път, което обаче е дълга и тромава процедура. Вече се питам, възможно ли е да няма институция, която да  задължи този човек да приведе в приличен вид имота?!?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари