Русенец простря на балкона си клони марихуана

3
В апартамента му са намерени още и уреди, предназначени за употреба и измерване на дрога
В апартамента му са намерени още и уреди, предназначени за употреба и измерване на дрога Снимка: ОД МВР - Русе

В апартамента му са намерени още и уреди, предназначени за употреба и измерване на дрога

Служители от Първо РУ са установили растения канабис в жилището на мъж в Русе. Това е станало вчера, като в дома на 38-годишния русенец полицаите са открили на балкона прострени за сушене клони с различна големина, общо 13 броя, от растение с външен вид на коноп. При извършен полеви наркотест, растението е реагирало положително на марихуана, съобщиха от ОД МВР - Русе.

В апартамента са намерени още и уреди, предназначени за употреба и измерване - джобна ел. везна, гриндер с две топчета суха тревна маса, друга зелена и по-суха тревна маса. Всички са предадени за нуждите на разследването.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, с оглед престъплението.

Работата по случая продължава. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    до 1
    Преди време даже имаше някакъв ТВ репортаж. Момче с доста гадно автоимунно заболяване, няма официално медицинско лечение, но масления извлек от канабис му помага. Отглеждал си по някоя саксия, но "хубав, добронамерен" съсед подал сигнал. И май го осъдиха момчето. С множествена склероза ... кое да му осъждаш повече. Та, пази се. Доносниците в България са много. Днес ти се усмихва по стълбите и на работното място, утре е подал анонимен донос.
  • 24
    1
    Абе, да ви кажа
    Поради там, някакво ортопедично заболяване, в листовката на едно от обезболяващите ми пише: "увеличен риск от възникване на карциномни заболявания". А маслото от канабис ми действа вълшебно! Подчертавам - не пуша! Масло от канабис външно. Само дето е скъпо. Защо да не си отглеждам, суша на балкона и приготвям в къщи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари