Русенец получи условна присъда и глоба за притежание на наркотици

0
Мъжът сам предал на полицаите наркотиците, които били в дома му
Мъжът сам предал на полицаите наркотиците, които били в дома му Снимка: Dunavmost / Архив

Мъжът сам предал на полицаите наркотиците, които били в дома му

Районен съдРусе одобри споразумение и наложи наказание лишаване от свобода за срок от 1 година и 6 месеца, изпълнението на което се отлага с 3-годишен изпитателен срок, както и глоба в размер на 2000 лева по отношение на 33-годишния М. С., който се призна за виновен в държане на високорискови наркотични вещества - амфетамин и марихуана на обща стойност 290 лева.

Младият мъж не е бил осъждан към момента на деянието и е бил безработен. На 24.06.2022 година в дома му дошли полицаи, за да му връчат призовка за явяването му по друго наказателно производство. Те го попитали дали държи вкъщи някакви забранени вещества и предмети, при което подсъдимият заявил, че има малко марихуана и амфетамин и им ги предал.

За това, че без разрешение държал високорискови наркотични вещества, М. С. бил привлечен към наказателна отговорност. Още в разпоредителното заседание пред Районен съдРусе, мъжът се призна за виновен и сключи споразумение, което бе одобрено като непротиворечащо на закона и морала. Същото има последиците на влязла в сила присъда.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    1234
    Само затвор и то толкова години, че да отказва други да се занимават с продажба ! Наркотиците са голям бич за обществото и колкото по- рано се осъзнае и действа, по- добре! Поучете се от съдебната практика в съседните ни държави!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари