Русенец подгони и задържа крадец, опитал се да обере дома му

2
Заловеният крадец се съпротивлявал и умолявал да бъде пуснат, но русенецът бил непреклонен до пристигането на полицаите
Заловеният крадец се съпротивлявал и умолявал да бъде пуснат, но русенецът бил непреклонен до пристигането на полицаите Снимка: iStock

Бързо производство е образувано срещу мъж, заловен от граждани, след проникване в дома им

 Вчера в 17:17 часа, чрез тел. 112, в Първо РУ е постъпил сигнал от жена, която съобщила в полицията, че когато малко преди това се прибирали с мъжа си, първо в двора на къщата си са намерили черна раница, която не била тяхна, а след това са забелязали отворен прозорец на тавана, който преди това е бил затворен.

После в съседния двор те видели да се крие непознат и мъжа ѝ го подгонил и задържал, като заловеният се съпротивлявал и умолявал да бъде пуснат. На адреса веднага е изпратен екип на Първо РУ.

Полицаите са задължали лицето, което им е било предадено от гражданина. Установено е, че той е на 60 г. На адреса е извършен оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на полицията. Случаят е документиран, като е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари