Хванаха 40-годишен русенец, обрал фирма в Индустриалния парк

2
Той задигнал бетонна противотежест,  чугунени зъбни колела и хромникелов съд от товарен автомобил на предприятието
Той задигнал бетонна противотежест, чугунени зъбни колела и хромникелов съд от товарен автомобил на предприятието

40-годишен е задържан от полицията след сигнал за кражба от фирма в Русе

 Във Второ РУ е регистриран сигнал за извършена кражба от двор на фирма, намираща се в Русенския индустриален парк, откъдето в дните 23 – 24 април т.г. е била отнета бетонна противотежест, 100 броя чугунени зъбни колела и хромникелов съд от товарен автомобил, всичко на обща стойност около 3750 лева.

Според заявеното, за реализиране на престъпното деяние е бил ползван лек автомобил. След документиране на сигнала от служителите на Второ РУ са предприети необходимите действия по разследване на престъплението и в хода на реализираните оперативно-издирвателни мероприятия на 12 май е задържан 40-годишен мъж, за когото са били събрани данни, че е автор на кражбата.

При работата с него, полицаите са разкрили, че вещите, станали обект на престъплението, се намират в лек автомобил с марка "Пежо 206" и в жилищен имот в с. Николово, ползвани и обитавани от въпросния мъж. При последвалите процесуално-следствени действия, претърсване и изземване в неотложност, са иззети хромникелов съд, ъглошлайф, токов измервателен трансформатор, както и два газ сигнални пистолета, въздушна пушка, патрони, сачми, челник-фенери, радиостанции, бинокли, а освен това наркотични вещества и пособия за размерването им. По случая се води досъдебно производство по описа на Второ РУ. Работата продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари