Русенец подарява палав котарак с "едно наум"

2
Неизвестният продавач описва домашния си любов като истински демон, който яде, каквото му попадне пред очите
Неизвестният продавач описва домашния си любов като истински демон, който яде, каквото му попадне пред очите

Насред паниката и ужаса от разпространението на коронавируса у нас, все пак има и хора, които запазват чувството си за хумор.

Обява за котка от Русе, която се подарява с "едно наум" буквално предизвиква неконтролируеми пристъпи на смях.

Неизвестният продавач описва домашния си любов като истински демон, който яде, каквото му попадне пред очите:

"Писна ми на фуя! Заклевам се в единствените си два еднакви чорапа, че нервите ми свършиха. Подарявам палава мъжка котка на 5-6 години с едно на ум, към нея давам 2 кг Роял Канин микс, който ще стигне за около 2 месеца.

Взех нужното решение за котка в затворено пространство, и мога да отбележа, че е кастриран. Това не повлия по никакъв начин на поведението му и той е като всички останали котки, само дето е като сърчице на колибри пило по грешка адреналин.

Освен когато не спи по 4 часа без да мръдне. Има изградени хигиенни навици само защото им е вроден инстинкт. Котката е игрива като бебе панда, но съдбата жестоко я е наказала и е с интелекта на шайба за хокей. Тъп като г*з е.

Казва се Развигор и на галено е Горо (от Мортал Комбат). Много обича да играе, да бъде носен с главата надолу и да виси, да яде паяци, да му дърпат мустаците, да бъде мачкан и обичан, общо взето няма ситуация в която да е недоволен.

Никога не е хъскал, не съм уверен, че знае как. Та той дори мяука неадеквато, като бобъра в едно ФБ меме. Не знае, че може да е зъл, за него всичко е игра.

Гальовен е. Не е от най-големите чистофайници, защото е мъж. Обича да се отрива и да мърка, да си играе, да спи, а понякога и масажира гърба ми, когато се случи да спя по очи. Той яде. В смисъл яде много и яде всяко нещо, което не е метал.

Въпреки, че веднъж се случи едно електромоторче да ми изчезне и така и не се намери, допускам, че котката е полу-киборг.

Всяко нещо, което докопа е за ядене - пера от лук, домат, варен картоф, гъби, люспа от варен картоф, сладолед, компот, карфиол, таратор, шкембе с чесън и оцет, банани, ананас, череши, мюсли, сладко, солено, кисело, горчиво, люто, умами…

Ако се задържа легнал 2-3 дни и мене ще ме изяде. Основният недостатък на този модел котки е, че отваря фурни.

Дори след 2 камиона шамари, знае, че не трябва да го прави, знае кое е “фурната” и знае, че ще бъде наказан, но продължава да го прави тъй като готвя вкусно и просто преценява, че наказанието си струва.

Веднъж вече разби пантите на фурната и се наложи тяхната подмяна, 140 лв за панти втори път няма да дам и турско да стане. С упоритост преодолява и детски заключалки, и те издържаха точно 4 дни.

Барикада от 2 стола затискащи стъклото пред фурната също не е решение, премества ги. Ако някой затвори фурна в трезор котката ще намери комбинацията и ще влезе. Майтапа на страна, за хора без фурна.

Искам си спокойствието обратно, искам да мога да спя и след 5:20 сутринта, искам да мога да стана от масата, да проверя кой звъни на вратата, и като се върна яденето ми да е все още на масата. Искам да се прибера един ден и мусаката да си е още във фурната.

Искам да не стъпвам по остатъци от някак докопана храна. Искам да пробвам какво е манджа без косъм вътре. Искам си 3/4 от новогодишната баница с късмети, от която така и не намерихме паричката.

Искам си живота преди тази котка. Спасихме го като много малко коте, беше на прага на живота, болно от всичко възможно, дишащо като дартвейдър в една локва, беше една шепа мокро ла*но.

Но не е трябвало, било е грешка и сега си плащам, че се намесих в плановете на съдбата. А мене кой ще ме спаси? Много моля, ако някой търси котка да каже сега. В намеренията си съм сериозен като смъртта.

Предпочитам човека да е от Русе, че ако трябва да изпращам котката по куриер няма да мога да взема решение с кои дрехи да го пратя в новия град."   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари