Русенец: Направете зона за отдих, където можем да си заредим телефона

5
Според него трябва да имаме повече паркове и градини за отдих, защото въздухът е достатъчно замърсен
Според него трябва да имаме повече паркове и градини за отдих, защото въздухът е достатъчно замърсен

Общината да направи парк между МОЛ-а и магазин "Зора" 

Миглен Михайлов предлага да се изгради нов парк - с алеи, дървета, осветление, пейки и дори порт за зарядни за таблети и телефони. "Нещо европейско да има в града. Ние сме град на първите неща, нека да продължим това мото", призова Михайлов в групата "Обществен съвет Русе".

Предложението му е новата зона за отдих да  е между МОЛ-а в Русе и магазин "Зора". Според него трябва да имаме повече паркове и градини за отдих, защото въздухът е достатъчно замърсен. 

"Стига с това строителство в града!" (централна градска част - бел.ред), пише потребителят на социалната мрежа. "Строителството да започне в края на града - над "Дружба" и "Чародейка", предлага той. 

"Много добра идея и вдъхновяваща, но дали ще чуят в общината", гласи коментар на читател. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Василев
    Русе си има голям и хубав т.н. "младежки парк". А преди да излезе човек от вкъщи е добре да си е заредил мобилния или таблета, вместо да си губи времето да го зарежда на улицата.
  • 10
    3
    Минувач
    За такива екземпляри най-подходящото място за зареждне е библиотеката, където да си заредят акъла, не телефона. Те по-умните от този екземпляр изпднал от джунглата са измисли power bank-а
  • 12
    2
    плюс-минус
    Идеята за повече зелени площи в Русе е много добра! От много години няма нов парк или градина. Тук- там по някоя детска прощадка и това е. Дори в нашия квартал я премахнаха, за да направят място за колите. Обезобразиха кея и местата край реката. А градът и хората искат да дишат!
  • 17
    1
    Бастуняка
    Ей бончо, отдиха няма мн общо с телефона, порното, ютубата, тик тока, апа с телефона съвсем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари