Русенец: Марихуана расте на метри от ОДМВР - Русе

1
На метри от Полицията в Русе спокойно си расте Марихуана
На метри от Полицията в Русе спокойно си расте Марихуана Снимка: Владислав Георгиев

Русенец: Марихуана расте на метри от ОДМВР - Русе

Притеснителна публикация се появи в социалните мрежи тази седмица, която повдига въпроси относно ефективността на борбата с наркотиците в областния град. Владислав Георгиев е споделил снимки от подлеза на кръговото, на които се виждат няколко зелени растения, приличащи на марихуана. Учудващото е, че те растат на метри от сградата на областната дирекция на вътрешните работи в Русе.

"На метри от Полицията в Русе спокойно си расте Марихуаната. Господа управляващи, браво, какъв пример давате с борбата от наркотиците или не е проблем, че забравихте едно две коренчета", пише възмутено Георгиев под снимките.

Публикацията предизвика широк обществен отзвук и разгорещени дебати в интернет пространството. Мнозина потребители изразиха недоумение как е възможно подобен пропуск в сенките на полицейското управление. Други отбелязаха с хумор, че служителите на реда може да имат проблем с познаването на растенията.

Ситуацията повдига наболелия въпрос за ефективността на институциите в борбата с разпространението на упойващи вещества. Дали този инцидент е симптом за пропуски в системата или е единично недогледано съвпадение, остава да видим в следващите дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Foff
    Мозъкът измислил тази тъпотия, да е чувал, че е нужно да има определено минимално процентно съдържание на тетрахидроканабинол, че тоя плевел са се води наркотик? И че не всичко що е зелено, става за пушене.....?!?
  • 11
    13
    Експерт
    Тоя дебил явно за пръв път вижда див коноп, който расте навсякъде. Това не е растение "марихуана".
  • 3
    12
    Дани
    Ами щом е наблизо до Дирекцията на МВР вероятно е за тяхна употреба?????Знае ли човек, нали и те са хора!!!То в тази държава всичко се очаква!!!! Контрол????? Какво значеше това???
  • 8
    11
    Цървул
    Пълен малоумник снимал бурените които общината не са почистили и не е СДВР а ОДМВР
  • 1
    10
    Паулу Коелю
    Мхм мхм мхм
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари