Русенец: Изпотрошихме си колите!

6

Русенските шофьори не спират да негодуват във Фейсбук заради трагичните последици, които нанесе Водният цикъл на и без това лошите пътища в града

В групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" Айхан Зейнулов пише: "След воден цикъл - "Дондуков Корсаков" без никакви обозначителни знаци. Изпотрошихме си колите! А да не казвам, че сигурно скоро някой ще хлътне там. Кой ще плаща ремонтите?!"

Снимките, които прилага към публикацията си, са просто покъртителни, но за съжаление не само на тази улица положението е такова. По улица "Цар Калоян" положението е "ад" - "не съм виждал по съсипана улица от нея честно," казва Диян Георгиев.

"Целият град е така и няма изгледи да се оправи. Като питаш, ти казват работи се... като питаш кой ще носи отговорност... всеки прехвърля топката на другия и нищо ... Общината превърна града в блато," негодува Симеон Маринов.

Някои предлагат русенци да спрат да плащат данъци за автомобилите си, докато не бъдат оправени пътищата в града. Отново Симеон Маринов отговаря: "Проблемът не е в данъците колега ... проблемът е в носенето на отговорност и в искането на такава. Когато някой не си изпълнява задълженията, се сменя по искане на хората. Проблемът е, че когато идват избори или когато някой се о*сере ние сме силни във ФБ, но колко хора излизат да протестират. Ще ти напомня, че до скоро ние в Мартен протестирахме заради трафика от камиони. Знаеш ли колко хора имаше от Русе? 5 или 10 максимум. Затова всеки си прави каквото иска."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    19
    Русенец
    Общинарите и кметовете трябва да осъмват всяка сутрин с тълпа протестиращи под балконите им. Докато не стане това, няма да има оправия.
  • 3
    18
    Русенец
    Ела, да ти сипя от тази "проверената вода", да се напиеш с нея.
  • -7
    17
    красив гущер
    до #16. - Дали водата ставала за пиене ? Ами за какво да става ? Нали и правят проверки от БАБХ, ХЕИ и още куп други организации.
  • 8
    16
    Русенец
    А дали, след толкова безкрайни ремонти вчера, днес и утре, водата става за пиене?
  • 9
    15
    На Гражданин
    Да Ви отговоря-ползват служебни облаги:високи заплати 11000 лв.,служебни коли,какво от това,че улиците са разбити,служебни телефони и т.н. Нека да са живи и здрави за това което ни причиняват с нашето търпение!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари