Русе се готви за концерт на жаби под звездите

10
Тоя гьол отговаря на състоянието на държавата, пише русенец във Фейсбук
Тоя гьол отговаря на състоянието на държавата, пише русенец във Фейсбук

Тоя гьол отговаря на състоянието на държавата, пише русенец във Фейсбук

Във Фейсбук групата „Сигнали към Община Русе“ гражданин публикува снимка на заблатена и потънала в отпадъци площ пред „Арена Русе“. От Общината „вдигат ръце“ с обяснението, че „залата си има управа и собственик е държавата“. От това се разбира, че умопомрачаващото състояние на терена около „Арена Русе“ е отговорност на държавата.

„Явно държавата се грижи за пропадналите участъци около залата и се споделят в страницата на Община Русе, като решен проблем от нея?! За съжаление последното е свързано с т.нар "видими резултати, работа, работа, работа..." и др.подобни!“, коментира жител на града.

Коментари в социалната мрежа призовават русенци сами да почистят района, но в този случай се питаме: Ако теренът е общински, защо плащаме местни данъци и такси? Ако е държавен - защо плащаме данъци на държавата?

Член на групата във Фейсбук дава добро определение на това, което русенци виждаме всеки ден: „Тоя гьол отговаря на състоянието на държавата! Общините не смогват, държавата бездейства, че и тъне в дългове. Половината депутати са бизнесмени, но държавата продължава да работи на минус. Що е то?“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    до 7
    Аааааа! Правомощия имат и за местните данъци и такси. Даже, най-вече за тях.
  • 3
    8
    Калев
    Жабите ще се продават в CBA от оня жабок на рибата за 22 лв на кило
  • 5
    7
    Камен Филипов
    Те само вдигат рамене... ВиК са извън Община Русе, Арена е държавна собственост... Имат правомощия само за междублокови пространства и пешеходни мостчета :)
  • 4
    6
    Концертмайстор
    Диригент ще бъде Маестро Доктор Арабски Принц и Придворен Шут, Госпожа Пенчо Ваа.
  • 12
    5
    Анонимен
    Само цървули в това Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари