Русе - арена на 180 борци от 7 страни

0
Русе - арена на 180 борци от 7 страни

Състезатели от 7 страни ще мерят сили в 8-ото издание на международния турнир по свободна борба за кадети и кадетки „Русенски легенди“.

Общо на тепиха в з. „Дунав“ любителите на донеслия най-много слава за страната ни спорт ще могат да видят схватките на около 180 състезатели от националните гарнитури в тази възрастова група от Румъния, Молдова, Македония, Словакия, Украйна, Турция и България, както и от почти всички борцови клубове от страната. Домакините от русенския „Юнак Локомотив“ ще се представят с 6 състезатели, като един – Мехмед Караали, ще участва от името на националния отбор.

Схватките ще започнат в 9,30 ч. сутринта в събота и ще продължат целия ден. Официалното откриване ще бъде в 16 часа. В неделя схватките ще започнат в 9,30 часа.

С изключение на президента на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, който е служебно възпрепятстван, на турнира ще присъстват всичките големи борци, на които той е посветен – Валентин Савов, Валентин Гецов, Рахмат Сукра, Огнян Николов, поканени са и други треньори и деятели на борбата, които по една или друга причина в момента пребивават на друго място.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари