Кадети от 4 държави се събират на турнира "Русенски легенди"

0
Първите схватки ще започнат от 10:00 часа при свободен вход
Първите схватки ще започнат от 10:00 часа при свободен вход Снимка: bul-wrestling

Първите схватки ще започнат от 10:00 часа при свободен вход

Зала „Дунав“ ще бъде домакин на 19 ноември на 20-ия турнир по свободна борба за кадети „Русенски легенди“, съобщиха от спортен клуб „Юнак“-Русе.

Състезанието ще бъде отборно, като участие в него ще вземат две национални наши селекции, държавните тимове на Румъния, Молдова и Унгария. Поканеният турски клубен състав няма да пристигне заради проблеми с визите.

Четири от момчетата на русенския клуб „Юнак“ ще се борят за България – Айлин Османов, Борис Иванов, Онур Османов, Онур Яшар.

Първите схватки ще започнат от 10:00 часа при свободен вход, а от 11 кметът Пенчо Милков ще даде официалния старт на надпреварата.

Турнирът „Русенски легенди“ се провежда в чест на прославените борци от нашия град – Иван Илиев, Огнян Николов, Валентин Йорданов, Рахмат Сукра, Валентин Гецов, Валентин Савов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари